Nogmaals onze Ford B-max en Eco Sport

Onze Auto's

Wij lessen in een Ford Ecosport -ST line- schakelauto en een Ford B-Max automaat.

De schakelauto heeft een 1.0 liter Benzine Ecoboost motor met 125 PK, voorzien van achteruitrijcamera, climate-control, navigatie, cruise control, blindspot detectie (lampje wat oplicht in de buitenspiegel wanneer er een auto naast je of in je dode hoek zit), hill assist (wanneer je bij de hellingproef je rem loslaat om gas te geven, blijft de rem nog even geactiveerd, zowel bij de hellingproef vooruit maar ook achteruit!). En heb je last van koude handen of billen...…. de auto heeft ook stuur- en stoelverwarming. De achteruitrijcamera geeft ook een melding wanneer er bij achteruitrijden iemand aankomt van links of rechts (en remt eventueel hard wanneer je dit negeert, als je zelf de koppeling niet indrukt, slaat hij af !).

De Ford B-Max automaat heeft een 1.6 TI-VCT motor van 105 PK, voorzien van o.a. climate-control, (losse Garmin) navigatie en cruise control.

De lesauto's hebben uiteraard de vereiste extra spiegels, zodat de instructeur (of examinator) het verkeer achter en naast hem, maar ook het kijkgedrag van de leerling, in de gaten kan houden.

In de winter hebben de auto’s winterbanden.

Onze Ford B-max en Eco Sport